Samsvar med EU-lovgivning

Når den distribueres i den Europeiske Union, overholder Kaspersky Safe Kids Premium vilkårene i den personvernforordningens (GDPR).

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er gammel nok til å installere Kaspersky Safe Kids i Den europeiske union. Når Kaspersky Safe Kids er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkår og betingelser som kreves for konfigurering og bruk av Kaspersky Safe Kids første gang.

Du blir også bedt om å godta erklæringen om databehandling for markedsføringsformål, slik at Kaspersky kan tilby deg ekstra fordeler. Hvis du velger å godta denne meddelelsen, kan du når som helst tilbakekalle samtykket ditt i programinnstillingene.

Hvis du skal konfigurere appen for barnets iOS-enhet, hopper du over markedsføringserklæringen. På iOS behandles ikke data i barnets modus for markedsføringsformål.

Vis og godta eller avslåt de ytterligere betingelsene og vilkårene

I henhold til vilkårene i EUs personvernforordning (GDPR) har du visse rettigheter når det gjelder personopplysningene dine (les avsnittet «Dine rettigheter og alternativer» i Personvernerklæring for produkter og tjenester for å få mer informasjon). I henhold til vilkårene i GDPR har du rett til å fjerne alle personopplysninger som ble formidlet under den gjeldende installasjonen av Kaspersky-appen. For å fjerne alle dine personopplysninger som er sendt inn av den nåværende installasjonen av appen fra Kaspersky, kontakt Kundeservice og oppgi enheten og installasjons-ID-ene dine.

Vis enhets- og installasjons-IDer